Kom naar het pre-congres event!

Alléén toegankelijk voor Hielpijncongres deelnemers

De dag voorafgaand aan ons Hielpijncongres, organiseren wij een pre-congres event met twee grote sprekers. Het pre-congres event op dinsdag is alléén toegankelijk voor deelnemers aan het Hielpijncongres op woensdag 22 januari 2020.

Dit event is specifiek georganiseerd om een onderwerp helemaal uit te kunnen diepen. U kunt ervoor kiezen één of allebei de lezingen te volgen. Zorg voor vroegtijdige aanmelding om deze unieke kans uw kennis verdieping te geven niet te missen.

Dr. Jamal Guenoun MSK-radioloog bij Cambridge University Hospital verzorgt het middagprogramma en onze key-note speaker prof. dr Miquel (Miki) Dalmau-Pastor, patholoog-anatoom bij de Universitat de Barcelona verzorgt het avondprogramma.

Deze twee bijzondere sprekers gaan tijdens dit event even 'helemaal los', waarbij zij niet beperkt worden door een strak tijdsschema en waardoor u volledig ondergedompeld wordt door hun uitgebreide kennis. Tijdens de lezingen is er ruimte voor interactie met de spreker, u kunt tijdens het event vragen stellen en feedback geven.

Programma 21 januari 2020

Het pre-congres event vindt op 21 januari 2020 plaats bij het Van der Valk Hotel in De Bilt en ziet er als volgt uit (wijzigingen voorbehouden):

13.30 – 16.30 uur: Dr. Jamal Guenoun, PhD., MSK radioloog bij Cambridge University Hospital
Casuïstiek aan de hand van medische beeldvormingstechnieken
Driedimensionaal leren denken in de diagnostiek van voet en enkel door interpretaties van echo-, MRI, CT en röntgenbeelden te combineren. Dit gaat u helpen anatomie en pathologie beter te begrijpen en uw interpretatie van echobeelden te verbeteren.
17.00 – 19.15 uur: Driegangendiner in buffetvorm
19.30 – 22.00 uur: Prof. Dr Miki Dalmau-Pastor, patholoog-anatoom Universitat de Barcelona
Lateral ankle instability (Engelstalig)

Een integrale lezing die gaat over het onderzoek naar de stabiliteit van de enkel. De intra-articulaire fibreuze verbindingen in het laterale fibulotalocalcaneale complex van de enkel. In een kleine drie uur tijd legt Miquel Dalmau-Pastor uit waarom dit belangrijk is voor eenieder die een instabiele enkel beter wil begrijpen. Hij neemt u mee in anatomische uitdagingen en in de functionele anatomie van de enkel aan de hand van video’s en opnames van anatomische preparaten die op deze avond exclusief aan u getoond worden. Na deze avond bent u beter in staat het concept en de anatomische basis te begrijpen van de instabiele enkel.

Als deelnemer aan het Hielpijncongres kunt u tegen geringe kosten aan een of beide pre-congres onderdelen deelnemen. Neemt u naast het Hielpijncongres aan beide pre-congres lezingen deel, dan mag u gratis deelnemen aan het driegangendiner.

Wilt u op 21 januari 2019 overnachten in het Van der Valk Hotel in De Bilt? Wij hebben een aantal kamers met ontbijt tegen een gereduceerd tarief kunnen vastleggen. Wilt u een kamer reserveren, laat het ons dan weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt van het Van der Valk Hotel een reserveringsbevestiging en u betaalt ter plekke uw kamer en ontbijt.

Tarieven deelname

Om het pre-congres event kostentechnisch mogelijk te maken, hebben wij voor zowel het middag- als het avondprogramma minimaal 40 aanmeldingen nodig. Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers. Voor groepen vanaf 4 personen, geven wij een korting van maar liefst 20%! Voorwaarde is dat alle gegevens in één keer worden doorgegeven. Er wordt maar één factuur gestuurd voor deze groepsdeelname. Onderling dient u dus zelf te verrekenen.

De tarieven zijn als volgt:

Kostenoverzicht

Middagprogramma Avondprogramma
Ticket € 100,00 € 70,00
Bij 4 deelnemers of meer € 80,00 € 56,00

Let wel: bij deelname van minder dan 40 personen gaan deze programma's niet door

Buffetdiner

Tussen het middag- en avondprogramma is er een driegangendiner in buffetvorm. De kosten hiervan zijn € 35,00, inclusief 2 drankjes. Bij deelname aan zowel het middag- als het avondprogramma is het buffetdiner gratis.

Alle bovengenoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief 21% btw.

Overnachten Van Der Valk Hotel in De Bilt

1-persoonskamer
(incl. ontbijt)
€ 92,50 per kamer (+ toeristenbelasting van € 1,60 p.p.p.n.)
2 personen op 1 kamer
(incl. ontbijt)
€ 112,50 per kamer (+ toeristenbelasting van € 1,60 p.p.p.n.)

Let wel: beperkt aantal kamers beschikbaar

Aanmelden

Pre-congres lezingen en diner

Voor de pre-congres lezingen en het diner kunt u zich via aanmelden via het aanmeldingsformulier. U ontvangt separaat een factuur, die u binnen de betalingstermijn dient te voldoen. Klik op de onderstaande knop!

Naar het aanmeldingsformulier

Hotelkamer Van der Valk Hotel in De Bilt

Op basis van beschikbaarheid, kunt u tegen een gereduceerd tarief een hotelkamer boeken voor eenpersoons- dan wel tweepersoonsbezetting. Wilt u een hotelkamer reserveren, stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..