Programma en tijdschema van het Hielpijncongres

Internationaal karakter

Ook het derde congres zal een internationaal karakter hebben met veel hoog gespecialiseerde chirurgen en specialisten hebben. Het doel van het congres is de congresgangers te informeren over de noviteiten binnen het hielpijngebied. De buitenlandse lezingen worden simultaan in het Nederlands weergegeven.

Lezingen, demonstraties en inspiratiemarkt

Het congres is met name interessant voor iedereen die met regelmaat hielpijnklachten tegenkomt, zoals huisartsen, reumatologen, orthopedisch chirurgen, podotherapeuten, (register)podologen, fysiotherapeuten, sportartsen, radiologen en orthopedisch schoentechnici. Dit congres biedt bij uitstek een goede mogelijkheid kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te discussiëren over hielpijn. Ook wordt er weer een kleine inspiratiemarkt ingericht. Congresgangers kunnen inspiratie opdoen bij de bedrijven die hun product of dienst op het gebied van hielpijn presenteren.

Aan de invulling van het programma wordt volop gewerkt. Zodra het programma bekend is, wordt dat op deze webpagina weergegeven.

Inschrijven

Wij hebben slechts plaats voor 200 congresgangers, wacht u daarom niet te lang met aanmelden.

Naar inschrijfformulier