Inschrijfvoorwaarden van het Hielpijncongres

Uw inschrijving

De laatste stap van uw inschrijving is de betaling van het verschuldigde bedrag via IDeal. U ontvangt automatisch een digitale factuur voor uw administratie. Als u gebruik maakt van een gereduceerd tarief (als student of trainee), dan ontvangt u separaat het verzoek tot inzending van een bewijs. Ontvangen wij dit bewijs niet, dan ontvangt u een aanvullende factuur.

Wat de tarieven voor Podozorg of Hielpijncentrum aangeslotenen betreft, deze aangeslotenen zijn bij ons bekend. U hoeft dan ook geen bewijs in te sturen. Schrijft u zich abusievelijk of onterecht in tegen deze tarieven, dan ontvangt u een aanvullende factuur. Wordt deze aanvullende factuur niet op tijd betaald, dan krijgt u geen toegang tot het congres.

Kosteloos annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk, en wel schriftelijk op het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 14 dagen voor aanvang van het Hielpijncongres (d.w.z. tot uiterlijk 8 januari 2020). Indien u later dan 14 dagen voor aanvang van het Hielpijncongres annuleert, blijft u het gehele inschrijfgeld verschuldigd. U mag een vervanger in uw plaats afvaardigen, nadat u hiervan voor 20 januari 2020 melding heeft gemaakt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..